tirsdag den 22. november 2011

Bloggen er åben

Hvor er det skønt, når en spontan ide bliver godt modtaget, og den her blog har jeg en rigtig god fornemmelse for.

Det er populært at blogge
Mange løbere har deres egen blog, hvor de skriver om egen træning, og hvad der ellers rør sig i løbebranchen. Nogle af dem er aktive i Løbeklubben på Facebook, der bliver nævnt fra tid til anden. Det inspirerer andre til at starte med at blogge, men at starte sig egen blog kan være et stort skridt, og man kan være usikker på, om der overhovedet vil være nogle, der vil læse den?

Hvad motiverer dig?
Denne blog tjener dels det formål at være "kravlegård" for nye bloggere og dels at være kilde til inspiration indenfor løbetræning, motionsløb og andre relaterede ting. Alle medlemmer af Løbeklubben er inviteret til at skrive om deres løbeoplevelser, erfaring og udvikling som løbere. Hvad er eksempelvis det, der motiverer dig som løber? Hvilke løbeoplevelser tænker du stadig tilbage på? Det kan sikkert også inspirere andre - ikke mindst i de kommende mørke og kolde måneder.

Vi skal derimod forsøge at undgå for mange indlæg om tilfældige træningspas, der kun har interesse for hovedpersonen selv. Det samme gælder indlæg med kommerciel interesse.

De første 10 skribenter har allerede meldt sig, og det er da helt fantastisk! Gad vide hvilket aktivitetsniveau bloggen har om et halvt år, og hvilken fantastisk kilde til inspiration den bliver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar